Samen genieten

Lang tafelen…verhalen vertellen…genieten van lekker eten….maar vooral genieten van elkaar…het samen zijn! Dat is mijn favoriete manier van vieren van elke mooie gelegenheid!

Een Teaparty biedt dat allemaal.

Lekker zoet, lekker hartig, romantisch, gezellig…dat is een Teaparty voor mij.

Ik kom graag bij u op locatie uw tafel dekken voor een typische Teaparty van Het Suikerhuisje! Voor een vriendinnenavond, vrijgezellenparty,  een babyshower…, een Teaparty is altijd leuk!

Compleet verzorgd inclusief aankleding van de tafel met heerlijke zoete en hartige hapjes. Van elke lekkernij krijgt 2 stuks! U heeft de keuze uit 2 heerlijke theesoorten/ smaken. U hoeft alleen aan te schuiven en samen met uw gasten te genieten van al het lekkers op tafel. Na uw Teaparty haal ik de spulletjes op en was ik dat allemaal zelf af!

Dit zijn de meest bestelde Teaparties!
Babyshower teaparty
Jubileum teaparty
Sweet teaparty
Zonnige teaparty

Neem contact op met Het Suikerhuisje voor meer informatie en uw wensen.

Teaparty-2-Go

Wenst u voor minder dan 6 personen een Teaparty te organiseren? Dat kan ook bij het Suikerhuisje! Ik maak met liefde en passie alle lekkernijen voor u. Deze kunt u bij mij ophalen en het enige wat u hoeft te doen is uw tafel te dekken en..GENIETEN!

Speciale diëten

In mijn keuken kunnen er sporen zijn van noten of pinda’s. Helaas kan ik daarom niet voor 100 % garanderen dat een lekkernij geschikt is voor iemand met een noten of pinda-allergie. Dit is dan ook een dieet wat ik niet kunnen invullen.

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie omtrent onze dieetopties? Neem dan contact met mij op en ik sta u graag persoonlijk te woord.

Voor enkele diëten kan een toeslag aan de orde zijn (maximaal € 6,50 per persoon).

Geheim recept

Vraag hier een geheim recept aan!

Lees meer

Andere diensten

Lekker Zoet


Bruidstaarten


Lekker hartig


Het Bakschooltje